Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Παγκόσμια ιατρική απάτη ο ιός Ζίκα

Παγκόσμια ιατρική απάτη ο ιός Ζίκα

zika
 
Παγκόσμια ιατρική απάτη ο ιός Ζίκα
Νομίζετε ότι ο ιός Ζίκα είναι υπεύθυνος για όλες τις περιπτώσεις μικροκεφαλίας στην Ν. Αμερική; Ξανασκεφτείτε το!
Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη επιστημονική απόδειξη που να συνδέει αυτά τα δύο. Οι αναπτυξιακές δυσμορφίες στην πραγματικότητα προκαλούνται από την έκθεση σε τοξικά εντομοκτόνα και χημικά νυμφοκτόνα κι όχι στον ιό Ζίκα.
Αλλά επειδή ο φόβος του ιού Ζίκα βολεύει την χρηματοδότηση των γιγάντων της χημικής βιομηχανίας και των κατασκευαστών του εμβολίου, πλασάρεται από το διεφθαρμένο, εγκληματικά διοικούμενο CDC (Center for Disease Control and Prevention) Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ και την κυβέρνηση Ομπάμα, έτσι ώστε να διοχετεύονται δισεκατομμύρια δολάρια στα χέρια των εταιρειών του εμβολίου, αδιαφορώντας τις πραγματικές αιτίες της μικροκεφαλίας.
Εδώ είναι οι 10 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους ο τρόμος του ιού Ζίκα είναι μια συνολική απάτη:
1) Οι περιπτώσεις μικροκεφαλίας (συρρικνωμένο κεφάλι) στη Βραζιλία προκαλούνται από νυμφοκτόνες χημικές ουσίες, όχι από τον Ζίκα.
Μια ομάδα γιατρών από τη Νότια Αμερική λένε τώρα ότι οι παραμορφώσεις του εγκεφάλου, που βιώνει ο κόσμος, προκαλούνται από τους μαζικούς ψεκασμούς, με ένα χημικό νυμφοκτόνο, από Βραζιλιάνους με χαμηλό εισόδημα κι όχι από τα κουνούπια που μεταφέρουν τον ιό Ζίκα.
Από τους γιατρούς στο Red Universitaria de Ambiente y Salud (Ερυθρού Πανεπιστημίου του Περιβάλλοντος και της Υγείας):
Μια δραματική αύξηση των συγγενών δυσπλασιών, ειδικά η μικροκεφαλία σε νεογνά, εντοπίστηκε και γρήγορα συνδέθηκε με τον ιό Ζίκα από το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας. Ωστόσο, αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ότι στην περιοχή όπου ζουν οι περισσότεροι άρρωστοι άνθρωποι, ένα χημικό νυμφοκτόνο που προκαλεί δυσμορφίες στα κουνούπια έχει εφαρμοστεί για 18 μήνες, και ότι αυτό το δηλητήριο (pyroproxyfen) τοποθετείται από το κράτος στο πόσιμο νερό που χρησιμοποιείται από τον πληγέντα πληθυσμό .
2) Ακόμη και σύμφωνα με το CDC, το οποίο διασπείρει επιθετικά τον τρόμο του ιού Ζίκα, σχεδόν όλες οι λοιμώξεις του Ζίκα είναι αβλαβείς, ασυμπτωματικές και δεν απαιτούν καμία απολύτως νοσηλεία.
Από τη σελίδα Ζίκα του CDC:
«Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με τον ιό Ζίκα δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν την ασθένεια επειδή δεν έχουν συμπτώματα … Η ασθένεια είναι συνήθως ήπια, με συμπτώματα που διαρκούν για αρκετές ημέρες έως μία εβδομάδα. Οι άνθρωποι συνήθως δεν νιώθουν αρκετά άρρωστοι για να πάει στο νοσοκομείο, και πολύ σπάνια πεθαίνουν από τον Ζίκα. Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσει ότι έχουν μολυνθεί … Μόλις ένα άτομο μολυνθεί, αυτός ή αυτή είναι πιθανό να προστατεύεται από μελλοντικές μολύνσεις.»
Με άλλα λόγια, οι λοιμώξεις Ζίκα δεν είναι μεγάλη υπόθεση, και σχεδόν όλοι αυτο-ανοσοποιούνται κατά του Ζίκα, ακόμη και αφού έχουν μολυνθεί. Πολύ επείγον φόβος για ένα νέο εμβόλιο, ε;
3) Το CDC κατασκεύασε την επιστήμη που συνδέει τον Ζίκα με την μικροκεφαλία.
Με την ευκαιρία, το CDC κατασκεύασε απόλυτα τον ισχυρισμό ότι όλες οι περιπτώσεις μικροκεφαλίας προκαλούνται από τον ιό Ζίκα. Αυτή η διακήρυξη από το CDC βασίστηκε σε πλήρη φαντασία, ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι ισχυρισμοί του, σχετικά με τη γρίπη των πουλερικών, τη γρίπη των χοίρων, ακόμη και τον αριθμό των ανθρώπων που πεθαίνουν από γρίπη κάθε χρόνο (το CDC ισχυρίζεται 35.000, αλλά είναι ένας εντελώς κατασκευασμένος αριθμός).
Θυμηθείτε, το CDC είναι μια εγκληματική οργάνωση συνδεδεμένη με τα οικονομικά συμφέροντα των Big Pharma. Χρηματοδοτεί ερευνητές όπως ο Poul Thorsen που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψει τη χώρα και τώρα είναι ένας φυγάς από τη δικαιοσύνη. Όπως και όλοι οι άλλοι απατεώνες στο CDC, εργάστηκαν εντατικά στην «έρευνα» εμβολίων.
Από την έκθεση στο Natural News:
«Ο ερευνητής του CDC, Poul Thorsen, περήφανος επικεφαλής της «Δανικής Μελέτης» που πολλοί ισχυρίζονται ότι διέψευσε την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ αυτισμού και εμβολίων, έχει παραπεμφθεί στην Ατλάντα από μια ομοσπονδιακή μεγάλη δικαστική επιτροπή με την κατηγορία της υποκλοπής, του ξεπλύματος χρημάτων και της εξαπάτησης των ερευνητικών ιδρυμάτων με χρήματα επιχορήγησης.
Ο Poul Thorson είναι ένας επιστήμονας που εργαζόταν στο παρελθόν για το CDC, και κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, επέβλεψε εκατομμύρια δολάρια από χρήματα επιχορηγήσεων που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή έρευνας για να «αποδείξει» ότι τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με τον αυτισμό. Οι ερευνητικές εργασίες του Δρ Thorson περιλαμβάνουν την περίφημη «Μελέτη της Δανίας» με τίτλο «Το Thimerosal και η εμφάνιση του αυτισμού: αρνητικές οικολογικές ενδείξεις από δεδομένα της Δανίας με βάση τον πληθυσμό.» (Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12949291)
4) Ο φόβος του ιού Ζίκα απλά, χρησιμοποιήθηκε από το Κογκρέσο για να σταματήσει τις απαγορεύσεις σε άλλες τοξικές χημικές ουσίες φυτοφαρμάκων, που προκαλούν καρκίνο και τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Από άρθρο στο Natural News:
«Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε την Τρίτη να χαλαρώσουν οι ήδη αδύναμοι κανονισμοί φυτοφαρμάκων σε μια δήθεν προσπάθεια για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού Ζίκα. Η τελευταία έκδοση του νομοσχεδίου ονομάζεται νόμος περί Ελέγχου Ζίκα. Υποστηρίζουν ότι η αφαίρεση σημαντικής προστασίας αποκαθίσταται από την πράξη Καθαρό Νερό (Clean Water Act). Εάν η νομοθεσία γίνει νόμος, θα επιτρέπεται σε εφαρμοστές φυτοφαρμάκων να ξεφορτώνονται τις χωματερές φυτοφαρμάκων σε υδατικά συστήματα χωρίς άδεια από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ. Επίσης δεν θα χρειάζεται να αναφέρουν την μόλυνση. Η Γερουσιαστής Γκρέις Napolitano (. D-Calif), δήλωσε ότι η προσθήκη περισσότερων φυτοφαρμάκων στο νερό θα έθετε σε κίνδυνο τις έγκυες γυναίκες – ενώ η ίδια ομάδα ισχυρίζεται ότι προστατεύει από τον ιό Ζίκα.»
Με άλλα λόγια, η υστερική εκστρατεία κατά του ιού Ζίκα είναι μια συνωμοσία για να νομιμοποιήσει την απόρριψη των πιο τοξικών χημικών ουσιών στο περιβάλλον από τις ισχυρές εταιρείες χημικών.
5) Τον τρόμο από τον ιό Ζίκα επικαλέστηκε ο Ομπάμα, για να διοχετεύσει άλλο 1,8 δις $ στη βιομηχανία εμβολίων, υποστηρίζοντας ότι όποιος αντιτίθεται στην χρηματοδότηση «εναντιώνεται στις έγκυες γυναίκες».
Όλα έχουν σχέση με το χρήμα. Όλη η εκστρατεία κατά του Ζίκα και ο φόβος χρησιμοποιείται για να πάρει περισσότερα χρήματα από τους φορολογούμενους και να τα βάλει στις τσέπες των εταιρειών εμβολίου.
Από άρθρο στο Natural News:
«Ο Πρόεδρος Ομπάμα πρότεινε στο Κογκρέσο συνολικά 1,8 δισεκατομμύρια $ να δοθούν στην καταπολέμηση του Ζίκα. Αυτή η μαζική επένδυση είναι πεταμένα λεφτά.»
6) Ο φόβος του ιού Ζίκα έχει χρησιμοποιηθεί ως όπλο ελέγχου, για να τρομοκρατήσει το λαό της Αμερικής, παραβιάζοντας το ιδιωτικό άσυλο.
Οι κυβερνήσεις στη Νότια Αμερική επικαλούμενες τον ιό Ζίκα ακύρωσαν τα δικαιώματα ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Αυτό είναι ολοκληρωτισμός μέσω ιατροτεχνολογικής φάρσας!
Από άρθρο στο Natural News:
«Η τελευταία πράξη της πολιτικής τρομοκρατίας στην απατηλή παγκόσμια σκηνή είναι ακόμα μια υποτιθέμενη επιδημία της νόσου – αυτή τη φορά του «ιού Ζίκα » για την οποία αξιωματούχοι προειδοποιούν (όπως ακριβώς έκαναν με τον Έμπολα) ότι μπορεί να μετατραπεί σε μια παγκόσμια πανδημία. Κι ένα πανδαιμόνιο στρατιωτικού νόμου έχει ήδη αρχίσει στη Βραζιλία, όπου κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν πλέον δηλώσει ότι μπορούν να μπουν «νόμιμα» σε σπίτια ανθρώπων και σε ιδιωτική περιουσία, αν είναι ύποπτα ότι θα μπορούσαν να ζουν εκεί κουνούπια που φέρουν τον ιό. Το Reuters αναφέρει ότι η Πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff έχει δώσει επίσημα το πράσινο φως σε «εξουσιοδοτημένους υπάλληλους της υγείας» να παραβιάζουν τα δικαιώματα προσωπικής ιδιοκτησίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την υποτιθέμενη απειλή, η οποία έχει ονομαστεί «άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.»
Αν ένα ακίνητο εγκαταλειφθεί ή οι ιδιοκτήτες δεν είναι παρόντες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μπορούν κυριολεκτικά να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στα σπίτια των ανθρώπων, χωρίς ένταλμα ή πρόσκληση.
7) Ο Ζίκα είναι απλώς η τελευταία ιογενής φάρσα που εκδόθηκε από τις κυβερνήσεις. Θυμηθείτε τη μεγάλη φάρσα της Γρίππης των Πτηνών που πούλησε δισεκατομμύρια σε εμβόλια.
Η διάδοση φόβου για τους ιούς είναι τόσο αποτελεσματική που οι κυβερνήσεις και οι «αρχές» υγείας του κόσμου εφαρμόζουν την ίδια παγίδα απάτης κάθε λίγα χρόνια … και οι άνθρωποι πέφτουν μέσα κάθε φορά!
Θυμηθείτε τη μεγάλη φάρσα της γρίπης των χοίρων.

Επίσης, από το Natural News, το 2010:
«Η μεγάλη φάρσα της γρίπης των χοίρων του 2009 τώρα καταρρέει καθώς η μία χώρα μετά την άλλη ξεφορτώνονται τις εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις των αχρησιμοποίητων εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων. Κανένα ενημερωμένο άτομο δεν θέλει πλέον εμβόλιο, και ολόκληρος ο φόβος που βασίζεται στην εκστρατεία για την προώθηση των εμβολίων έχει πλέον εκτεθεί ως οριστική αγυρτεία και προπαγάνδα. Ακόμα και οι γιατροί αποκαλούν τώρα την πανδημία ως πλήρη φάρσα. Όπως ανέφερε στο FoxNews, ο Δρ Wolfgang Wodarg, μια κορυφαία αρχή για την υγεία στην Ευρώπη, αναφέρει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες «διοργάνωσαν μια «εκστρατεία πανικού» για να ασκήσουν πίεση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να κηρύξει πανδημία. Πιστεύει ότι είναι ‘ ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιατρικής του αιώνα, και ο ίδιος έχει ζητήσει τη διεξαγωγή έρευνας.»
8) Ο φόβος του ιού Ζίκα χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την απελευθέρωση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών στο φυσικό περιβάλλον.
Ο Ζίκα, όχι μόνο επιτρέπει στις κυβερνήσεις να διοχετεύσουν χρήματα στις εταιρείες εμβολίων και να νομιμοποιήσουν περισσότερα χημικά εντομοκτόνα, αλλά δικαιολογεί επίσης την απελευθέρωση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών στο φυσικό περιβάλλον (με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες). Είναι όλα μέρος της συνολικής καταστροφής του οικοσυστήματος που σχεδιάζεται συστηματικά και εκτελείται από κυβερνήσεις των παγκοσμιοποιητών.
Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι το επίκεντρο της εξάπλωσης του ιού Ζίκα είναι ακριβώς το σημείο όπου τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια απελευθερώθηκαν πέρυσι.
Από το Natural News:
«Oxitec, μια εταιρεία που αυτοαποκαλείται «… πρωτοπόρος στον έλεγχο των εντόμων που μεταδίσουν ασθένειες και ζημιώνουν τις καλλιέργειες», αποκάλυψε το αγρόκτημα γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών στη Βραζιλία τον Ιούλιο του 2012. Στόχος του ήταν να μειωθεί ο δάγκειος πυρετός, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια Aedes, που εξαπλώωουν επίσης τον ιό Ζίκα. Στη συνέχεια, το 2015, αυτά τα GM κουνούπια απελευθερώθηκαν στο φυσικό περιβάλλον στη Βραζιλία. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η απελευθέρωση αποκαλέστηκε επιτυχία από την εταιρεία, η οποία σημείωσε ότι θα ήταν σε θέση να ελέγξει το κουνούπι Aedes aegypti που εξαπλώνει τον δάγκειο πυρετό, τον ιό chikungunya … και τον ιό Ζίκα. Ωστόσο, τον Οκτώβριο, οι άνθρωποι στη γενική περιοχή όπου κυκλοφόρησαν τα κουνούπια άρχισαν να εμφανίζουν νόσους που σχετίζονται με τον ιό Ζίκα σε ανησυχητικά ταχείς ρυθμούς.»
9) Ο τρόμος του Ζίκα χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τον ψεκασμό περισσότερων χημικών ουσιών που προκαλούν συρρικνωμένα κεφάλια, θέτοντας ακόμα περισσότερα παιδιά σε κίνδυνο.
Τώρα που ο τρόμος του Ζίκα έγινε υστερία από τα διεφθαρμένα, επιστημονικά αναλφάβητα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι περισσότεροι άνθρωποι απλά στέκονται στην άκρη, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλη την Αμερική ψεκάζουν όλα τα είδη των τοξικών, θανατηφόρων χημικών προϊόντων σε όλη τη χώρα. Τώρα, η νέα «καραμέλα» για τη χημική ρύπανση είναι: «Είναι για τον ιό Ζίκα!» και τότε όλοι υποχωρούν. Η » κάρτα Ζίκα » παίζει για να δικαιολογήσει σχεδόν τα πάντα.
Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση Ομπάμα θα μπορούσε να εξαπολύσει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα σε ολόκληρη την Αμερική και την αξίωση ότι «Η ακτινοβολία θα σταματήσει τον Ζίκα!» και όλοι θα συμφωνούσαν μαζί της (επειδή είναι εντελώς υπάκουοι στην αρχή του ψεύδους).
10) Είναι η τέλεια ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ψεκασμός με περισσότερες χημικές ουσίες θα προκαλέσει πιο παραμορφωμένα μωρά, με αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για περισσότερα εμβόλια και χημικούς ψεκασμούς … και ο κύκλος θα επαναλαμβάνεται.
Η πιο συγκλονιστική συνειδητοποίηση από όλα αυτά, είναι ότι οι μαζικοί ψεκασμοί των χημικών ουσιών, η απελευθέρωση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών, καθώς και η χρήση των εμβολίων Ζίκα, όλα θα εξαπλώσουν τον ιό Ζίκα ακόμα πιο γρήγορα.
Είναι η τέλεια ιατρική απάτη! Ο Ζίκα μεταδίδεται από τα ίδια τα πράγματα που όλοι λένε ότι προσπαθούν να σταματήσουν τον Ζίκα, και καθώς το πρόβλημα επιδεινώνεται, όλοι οι χημικοί ψεκασμοί και τα εμβόλια θα αυξάνονται σε εξωφρενικά επίπεδα, προκαλώντας ακόμα πιο τρελά επίπεδα του ιού Ζίκα.
Είναι ακριβώς όπως τα εμβόλια γρίπης: Εξαπλώνεται η γρίπη, προκαλώντας περισσότερες εστίες γρίπης, πανικοβάλλονται περισσότερο οι άνθρωποι για όλο και περισσότερα εμβόλια της γρίπης. Και ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Είναι η μεγαλύτερη ιατρική απάτη όλων των εποχών: Να επιβεβαιώνουν ότι οι θεραπείες προκαλούν το πρόβλημα που ισχυρίζονται ότι προλαμβάνουν!
Γιατί νομίζετε ότι η χημειοθεραπεία προκαλεί τον καρκίνο; Γιατί νομίζετε ότι τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα προκαλούν κατάθλιψη; Γιατί νομίζετε ότι τα εμβόλια γρίπης εξαπλώνουν τη γρίπη;
Είναι όλα έτσι σχεδιασμένα. Και ο ιός Ζίκα είναι το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της μαζικής επιστήμης της απάτης, που διεξάγεται ως παγκόσμιο ιατρικό θέατρο, για να ελέγχουν τις μάζες.
Μας «παίζουν» όλους, σε Οργουελιανό στυλ, με το πρόσχημα της «δημόσιας υγείας».
el.gr

ΠΗΓΗ ΜΟΥ κατοχικά (έχω αράξει εκεί, κι ότι θεωρώ ΔΥΝΑΤΟ, το φέρνω και  εδώ, να ξυπνάτε και λιγάκι! Πάντως, ποσοστά, δεν παίρνω, ούτε κατέχω την ομάδα! Κάνει "δουλειά", όμως, δεν το συζητάμε!Μπράβο της! Έχει τσαγανό! Πίστη, δεν ξέρω, πόση!)

1 σχόλιο:

  1. ...Κι ο Ζίκα... μάς κάθισε κατσίκα, τελικά! Ώ, τί ωραία σύννεφα! Τί ωραίος ουρανός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή