Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Άμα καταλάβετε καλά, πείτε μου κι εμένα!

ΠΗΓΗ

Κοινή Cobra / Corey Goode Συνέντευξη με τον Rob Potter Μέρος 2Εδώ είναι η απομαγνητοφώνηση και ο ήχος του δεύτερου μέρους της κοινής συνέντευξης Cobra / Corey Goode από τον Rob Πότερ.Πριν ξεκινήσουμε, μπορείτε να διαβάσετε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του πρώτου μέρους της συνέντευξης εδώ:


http://sitsshow.blogspot.gr/2016/05/Joint-Cobra-and-Corey-Goode-Interview-by-Rob-Potter-Part-1-Unity-For-Disclosure-Disclosure-Day-in-July-Spheres-Confirmed-Catalyzing-Event-Needed-and-more.htmlΤο Youtube ηχητική έκδοση του δεύτερου μέρους της συνέντευξης είναι εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=eBsvbqF4WHMΣύνδεση με τη σελίδα Rob Πότερ με τη συνέντευξη είναι εδώ:http://thepromiserevealed.com/corey-goode-cobra-interview-w-rob-potter-part-2/Και η μεταγραφή εδώ:
 
Rob Πότερ: Κυρίες και κύριοι, είμαστε πίσω με Corey και Cobra για το μέρος 2. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Και οι δύο αυτές κύριοι επιβεβαιώνουν Intel άλλου με μερικές προσθήκες από το καθένα. Ελπίζω να απολαμβάνουν αυτή την ενοποίηση και να θυμόμαστε για τη Πλήρης Αποκάλυψη διαλογισμός, το συνέδριο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα στο Mt. Shasta, καθώς είμαστε έχοντας Αναλήψεως Συνέδρια Cobra του βγαίνει. Έτσι, πολλά του σημεία για να μπορείτε να συνδεθείτε με άλλα μέλη φως και να γίνει instrumental φως κομιστές ή δωρητές πληροφορίες για τους ανθρώπους στην κοινότητά σας.
 
Αυτό είναι πραγματικά για να αφήσει τους ανθρώπους. . . προετοιμασία για κάποιες τεράστιες αλλαγές που έρχονται στην επιφάνεια του πλανήτη και ψάχνουμε για λόγους σαφήνειας σε αυτές τις συνεντεύξεις.
 
Εμείς πάμε για να μιλήσετε με Corey πρώτη και αυτή η πρώτη ερώτηση είναι από κάποιον. Λέει, "Corey, έχετε αναφερθεί ότι ορισμένες ομάδες ET ήταν εδώ με ένα μικρό κομμάτι της υπηρεσίας προς τον εαυτό. Αυτό είναι σωστό?"
 
Corey Goode: Ναι.
 
Rob: Ναι, έχετε δηλώσει τα μπλε πτηνά είναι εδώ γιατί είμαστε ένα αλεξίπτωτο, όπως μπορείτε να ονομαστεί. Φαίνεται χάος της Γης είναι το είδος της συμμετοχής τους πίσω από την εξελισσόμενη. Αυτό είναι σωστό?
 
Corey: Ναι, και αυτή είναι η περίπτωση με όλα τα όντα που ακολουθούν το δόγμα ή το είδος του μοντέλου και πειραματιζόμαστε και να δημιουργήσει άλλα όντα. Όταν προχωρούν παρελθόν αυτό το σημείο ίσως χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια αργότερα, δεν μπορεί να ανέβει σε άλλα επίπεδα ή την περαιτέρω πρόοδο μέχρι να πάμε πίσω και να ασχοληθεί με τις δημιουργίες τους και ό, τι καρμική εμπλοκές που έχουν μαζί τους. Αλλά δεν είμαστε μια δημιουργία αυτών των Όντων Σφαίρα, αλλά οι πράξεις τους που είχαν τα εκατομμύρια και δισεκατομμύρια χρόνια πριν, κατά κάποιο τρόπο τους είχαν δεμένα μαζί μας για το πού θα πρέπει να ανέβει ή να φτάσει επόμενο επίπεδο μας πριν μπορούν πλήρως. Έχουν πάει όσο μπορούν. Ο στόχος τους είναι τελικά να επιστρέψει στην Πηγή.
 
Rob: Εντάξει, και αυτό είναι το είδος της Γης με βάση το πράγμα. Λέει, "Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι είστε εδώ με τη δική τους ατζέντα προς την πρόοδο."
 
Corey: Αυτό είναι στην απάντηση επεσήμανα.
 
Rob: Ναι, δεν μπορούν να είναι εδώ αυτή τη στιγμή να παρέμβει με άλλο τρόπο, ενδεχομένως. Μήπως αυτό κάνει τους ιδιοτελείς, καθώς;
 
Corey: Ναι. Kaaree χρησιμοποιούνται ότι για το είδος των γροθιά μου στο στομάχι, γιατί, υποθέτω, πήρε το θέμα με τη θέση τους ότι οι άνθρωποι της ήταν Service-to-Εαυτό. Ξέρετε, όταν έρχεται η στιγμή, αν είμαστε όλοι ένα και είμαστε όλοι καρμικά δεμένα, ή είμαστε όλοι δεμένα σε κάποιο επίπεδο, σε κάθε τύπο οντότητας θα πρέπει να είναι, από τον ορισμό αυτό, Υπηρεσία προς -Εαυτός. Για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πηγή θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο ή κινούνται στο σωστό δρόμο. Υποθέτω ότι, στο πλαίσιο αυτό, σε αυτό το μεγάλης κλίμακας, υποθέτω ότι θα μπορούσε να τους εκείνη την ετικέτα.
 
Rob: Ναι, αυτό ακριβώς φαίνεται σαν να έχουν μεγαλύτερο τεχνολογία ότι ο καθένας έχει να τους ακούσουμε. Cobra, θα ήθελα τα σχόλιά σας σχετικά με αυτό το μικρό διάλογο εκεί.
 
Cobra: Εντάξει. Το σύνολο του γαλαξία είναι ένα ζωντανό ον. Είναι μια ζωντανή οντότητα και όλα τα κύτταρα του οργανισμού γαλαξιακό συνδεθεί. Έτσι, αν ένα μόνο κύτταρο μολύνεται με ένα καρκίνο, ολόκληρο το γαλαξιακό σώμα δεν μπορεί να εξελιχθεί πλήρως. Και κανένας αγώνας στο γαλαξία μπορεί να εξελιχθεί πλήρως, έως ότου επιλυθεί η κατάσταση της Γης. Και η διαίρεση μεταξύ υπηρεσιών προς τους άλλους και υπηρεσιών προς τον εαυτό είναι τεχνητή. Είναι μια προσπάθεια προγραμματισμού να διαιρέσει όντα. Κάθε αισθανόμενο ον πρέπει να λάβει την πρώτη φροντίδα για τον εαυτό του προτού να μπορέσει να βοηθήσει τους άλλους.
 
Το κλειδί είναι στην ισορροπία του τη φροντίδα των δικών σας αναγκών και στη συνέχεια βοηθώντας τους άλλους. Και εξελίχθηκε γαλαξιακή κοινωνία διατηρεί αυτή την ισορροπία. Και τη φροντίδα των δικών σας αναγκών, δεν σημαίνει ενίσχυση στους άλλους. Αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός σεβασμό συνεργασίας σε όλο το γαλαξία και αυτό είναι ό, τι έχουν επιτύχει οι εξελιχθεί αγώνες γαλαξιακό. Έχουν δημιουργήσει μια πολιτισμένη κοινωνία, όταν υπάρχουν χρειάζεται καμία πολέμους, χρειάζεται καμία σύγκρουση.



 
Στην πραγματικότητα, η σύγκρουση είναι ένας παραλογισμός. Είναι μια ανωμαλία. Και για το μεγαλύτερο μέρος του γαλαξία αυτό που συμβαίνει εδώ είναι καθαρή τρέλα. Ζουν σε μια πραγματικότητα της αγάπης, στην γαλαξιακή ωκεανό της αγάπης, και γι 'αυτούς, αυτό που συμβαίνει εδώ είναι καθαρή τρέλα.
 
Rob: Σας ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να συμφωνήσω με αυτό. Είμαστε σίγουρα σε μια κατάσταση τρέλας εδώ κάτω. Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρατήρηση εδώ. Έχω ακούσει και να αισθανθεί το ίδιο πράγμα που είμαστε όλοι ένα και ότι, ξέρετε, οι άνθρωποι εδώ προσπαθούν να επιλύσουν αυτή την κατάσταση για το τι συμβαίνει εδώ. Και για όσους από εμάς εδώ κάτω, είμαστε με τον ίδιο τρόπο. Και αν μπορούσαμε στη Γη. . . Ξέρετε, εμείς κοιτάξουμε γύρω μας, να είμαστε χωρισμένοι από τα προγράμματα και τα σύνορα και Cabal. Αν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι είμαστε ένας λαός και ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα στην Αφρική, υπάρχει μικρά παιδιά, ορφανοτροφεία, και οι άνθρωποι που είναι άστεγοι σε όλο τον κόσμο και τα βάσανα, ότι ξοδεύουμε χρήματα για άλλα πράγματα.
 
Θα μπορούσαμε να θρέψει τους γείτονές μας. Θα μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τους εαυτούς μας ως μία. Και αυτό έρχεται και αυτό είναι ό, τι αυτή η κίνηση είναι περίπου για τους ανθρώπους να ξυπνήσουν και οι ηγέτες για να είμαι ειλικρινής και δίκαιος. Εμείς πάμε για να αναδείξει κάποιες διαφορές εδώ. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ ενότητας. Και ψάχνω για λόγους σαφήνειας. Αυτό δεν είναι να τονίσει τη διαφορά.
 
Cobra, έχετε δηλώσει ότι η τεχνητή νοημοσύνη που Corey είδους σκιαγραφεί ότι θα καλέσετε τον βαθμωτό πεδίο δίκτυο μυαλό-ελέγχου του πλάσματος, η οποία είναι πολυδιάστατη και ενισχύεται από τη φυσική τεχνολογία, αλλά θα πω ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί και είναι μέρος ενός βαθμωτού φράχτη πλάσμα, το οποίο συνδέεται με ορισμένα μέλη της Cabal και Χίμαιρα, συμπεριλαμβανομένων toplet και παράξενης βόμβες, το σημείο είναι ότι αυτό είναι ένα εξελιγμένο υπερυπολογιστή που αντιδρά τόσο γρήγορα που φαίνεται να είναι ευαίσθητα. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτή την έκδοση του κατανόησή σας για αυτό το δίκτυο ελέγχου;Cobra: Εντάξει, αυτό είναι ένα θέμα ορολογίας. Βασικά, αυτό που έχουμε εδώ είναι αισθανόμενα οργανική νοημοσύνη που χρησιμοποιεί την τεχνολογία, ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί την τεχνολογία ως το σώμα του. Ασαφής λογικό πρόγραμμα λογισμικού είναι μέρος του εν λόγω φορέα. Έτσι, ένα άτομο θα μπορούσε να πει, «Hey, αυτό είναι η τεχνητή νοημοσύνη. Το πρόγραμμα αυτό σκέφτεται και παίρνει αποφάσεις. "Όταν στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα ον πίσω από αυτό το πρόγραμμα το οποίο λαμβάνει αποφάσεις και να υποβοηθείται σε μεγάλο βαθμό από αυτό το πρόγραμμα.
 
Έτσι, αν θα δούμε από μια ορισμένη οπτική γωνία, τι φαίνεται είναι ότι το πρόγραμμα είναι η λήψη αποφάσεων. Αλλά υπάρχει πάντα μια οντότητα, ένα ζωντανό ον, ελεύθερη βούληση, η οποία βρίσκεται πίσω από τις αποφάσεις αυτές. Και η ομάδα Χίμαιρα έχει εφεύρει το λεγόμενο εκατομμύρια τεχνητή νοημοσύνη και εκατομμύρια χρόνια και έχει προσπαθήσει να διαδώσει τη μόλυνση του σε όλο το γαλαξία μέσω βαθμωτού δίκτυα πλάσμα. Και ήταν επιτυχής σε κάποιο βαθμό, αλλά θα ήθελα να πω ότι τα πιο εξελιγμένα κοσμικής αγώνες ξέρουν πώς να ασχοληθεί με αυτό.
 
Rob: Σας ευχαριστώ. Corey, έχετε μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή. Θα μπορούσε να σας μιλήσουμε για την κατανόησή σας; Και, υποθέτω, μερικά από αυτά που προέρχονται από τα γυάλινα μαξιλάρια, αλλά έχετε δηλώσει ότι είναι δικό του πράγμα, κάτι σαν το Terminator ή το Borg, όπως είπαμε. Θα μπορούσατε να μοιραστείτε τις πληροφορίες; Έχετε πει ότι είναι πραγματικά μολυνθεί πολλαπλές γαλαξίες. Μπορείτε να σχολιάσετε την έκδοσή σας; Και τότε θα έχουμε να σχολιάσετε κάθε άλλα σχόλια.
 
Corey: Μερικά από αυτά που είπε ο Cobra ακούγεται σαν ένα μικρό κομμάτι από ένα μείγμα από δύο διαφορετικές τεχνολογίες, αν είμαι κατανόηση του σωστά. Θα μπορούσα να είμαι παρεξήγηση αυτόν. Υπάρχει ένα βαθμωτό πλέγμα μυαλό-ελέγχου που έχει γύρω από τη Γη όσο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι, ξέρετε, το περπάτημα γύρω. Μπορούμε να το απλοποιήσει και να το ονομάσουμε ένα πλέγμα μυαλό-ελέγχου ή ένα πλέγμα ελέγχου.
 
Υπάρχουν δύο γιγαντιαία κρουαζιερόπλοια ή πλοία, που δεν είναι γεμάτες. Θα ελέγχονται από, ουσιαστικά, αυτό που θα ονομάζαμε πρόγραμμα υπολογιστή. Ολοκληρώσουν το κύκλωμα αυτό το πλέγμα ελέγχου, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κάτω στη Γη. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κλείσει. Έχουν μιλήσει για το κλείσιμο προς τα κάτω, αλλά νομίζουν ότι κλείνοντας. . . πρόκειται να είναι πολύ ανώμαλο για την ανθρωπότητα, αν. . . Είναι η δικαιολογία που χρησιμοποιούν τους για να μην το κλείσιμο προς τα κάτω.
 
Αλλά το γεγονός είναι ότι οι νεότερες ηλικίες Ειδικό Πρόγραμμα Πρόσβασης έχουν μελετήσει αυτή την τεχνολογία και από όπου και αν το μιμούνται και το χρησιμοποιείτε για τα δικά τους μέσα. Η μεταξύ διαστάσεων σήμα AI που μιλάω είναι ένα σήμα που μεταδόθηκε και ήρθε από μια άλλη πραγματικότητα πολλά, πολλά εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, χρόνια πριν. Είναι κλιμάκωση δρόμο του μέσα από πολλαπλές γαλαξίες, και με τον τρόπο που έχω περιγράψει, έχει διεισδύσει βιο νευρικά πεδία των ανθρώπων. Έχει διεισδύσει τεχνολογία και αξιοποιείται τεχνολογία, αλλά δεν είναι η τεχνολογία. Δεν είναι μια πραγματική τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργείται από οργανικά όντα εδώ. Είναι μια διάχυτη σήμα που εκπέμπει τώρα η ίδια μέσω των συστημάτων αναμετάδοσης που έχει ξεγέλασε οργανικά όντα στη δημιουργία για αυτό.
 
Αυτό είναι κάτι που αυτά τα πιο τεχνολογικά προηγμένα και πνευματικά όντα μπορεί να ασχοληθεί με. Πολλά, πολλά, πολλά πολιτισμούς χαμηλότερη τεχνολογίας που είναι χίλια χρόνια πιο ανεπτυγμένες από τη δική μας στην επιφάνεια αποτελούν αντικείμενο χρειάζεται να ασχοληθεί με αυτή την απειλή.



 
Rob: Εντάξει. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό. Cobra, μπορείτε να σχολιάσετε ή να έχετε ακούσει για αυτό το άλλο είδος της καθολικής νοημοσύνη AI; Corey έχει δηλώσει ότι αυτή η νοημοσύνη καθορίζει εκκολαπτόμενη στο κρύψιμο και στη συνέχεια βγαίνει, επηρεάζει οργανικά όντα για να δημιουργήσει την τεχνολογία που μπορεί στη συνέχεια να ζουν μέσα. Μπορεί πράγματι να είναι σε έναν υπολογιστή. Αν αγγίξετε μια τεχνολογία, μπορεί να σας μολύνει και στη συνέχεια μπορεί να λάβει από εσάς. Έχει τη δική του ευφυΐα, είπε. Cobra, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτό; Μπορείτε να πείτε ότι καταλαβαίνετε αυτό ή έχετε διαφορετική άποψη;
 
Cobra: Εντάξει, η κατανόηση μου είναι ότι αυτή είναι η συνείδηση ​​του πλάσματος που μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ως μέσο διάδοσης του ιού. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο ιός έχει μολύνει ένα μέρος αυτού του γαλαξία, ένα μέρος του γαλαξία της Ανδρομέδας, και ένα μέρος της M33 Galaxy σε Τριγώνου, και σε ένα πολύ, πολύ περιορισμένο βαθμό ορισμένες άλλες γαλαξίες στο τοπικό σμήνος των γαλαξιών. Θα ήθελα επίσης να πω ότι το Κίνημα Αντίστασης έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό και για τη δική τους κοινωνία που χειρίστηκαν το θέμα. Έτσι, αν κάποιος επιθυμεί να εισέλθει στο Κίνημα Αντίστασης, θα πρέπει να περάσουν από μια ορισμένη διαδικασία καθαρισμού. Είναι κάτι σαν ένα ντους. Θα χρειαστεί να πάρετε ένα ορισμένο ντους που αφαιρεί όλα τα μέρη του εν λόγω σήματος για να μπορέσετε να εισάγετε ακόμα και την περιοχή τους κάτω από την επιφάνεια.
 
Και έχουν επίσης βοήθησε αρκετά πολύ στην απομάκρυνση αυτό από την επιφάνεια. Δεν ήταν 100% επιτυχής, αλλά ήταν πολύ επιτυχής, και έχουν πράγματι εισαχθεί μια συγκεκριμένη τεχνολογία σε αφρόλουτρα μέσω ορισμένων πολυεθνικών εταιρειών. Και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτά τα αφρόλουτρα ήταν στην πραγματικότητα. . . που είχαν βοήθησε στην απομάκρυνση του εν λόγω ιού, αυτό το σήμα. Και, πάλι, δεν ήταν 100% επιτυχής, διότι η ομάδα Chimera έχουν τα δικά τους μέσα για τη διατήρηση αυτό, και ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσει αυτό είναι με τους ανθρώπους που είναι οι πιο νου-ελέγχονται και οι πιο κάτω από την επιρροή του πλάσματος.
 
Corey: Υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο είναι ένα μέρος της φυσικής διαδικασίας του τι πρόκειται να συμβεί με τα ενεργητικά κύματα που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα μέσα από τον ήλιο μας, εκεί πρόκειται να είναι ένα γεγονός που πρόκειται να καθαριστεί εντελώς το σήμα από το ηλιακό μας σύστημα σε κάποιο σημείο.
 
Cobra: Αυτό είναι ακριβώς αυτό που είμαι μιλώντας για την αφαίρεση αυτού του πλάσματος αφαίρεση βαθμωτό πεδίο της Ιαλνταμπαόθ, αυτό το χταπόδι οντότητα, και αυτό είναι ακριβώς το γεγονός. Όταν αυτό το πεδίο πλάσμα αφαιρείται, αυτή είναι η στιγμή της Θεαματική συμπίεσης.
 
Corey: Ένα ηλιακό γεγονός που πρόκειται να έχουν πολλά προβλήματα με ηλεκτρικές συσκευές και άλλα τέτοια, αλλά πρόκειται να είναι ό, τι χρειάζεται για να ωθήσει αυτό το σήμα έξω, ενώ από όπου και αν την επαναφορά κάποιες άλλες πολύ προηγμένες τεχνολογίες που δεν θα είναι τόσο ευάλωτα σε αυτό το σήμα.
 
Rob: Αυτό το είδος θα βάλει μια ασπίδα για εμάς. Αυτό είναι υπέροχο. Μία ακόμη ερώτηση σχετικά με αυτό για σας, Cobra, ήταν: "Είπε ότι αυτό. . . "- Η μεταξύ διαστάσεων μέρος. Μπορείτε έλεγαν ότι αυτό είναι συνδεδεμένο, είναι μια τεχνολογία, μπορεί να απενεργοποιηθεί. Από ό, τι εσείς περιγράφετε αυτό το σήμα εξακολουθεί να πρόκειται να υπάρχει, αλλά πρόκειται να ωθείται μακριά από τη Γη, αλλά εξακολουθεί να συμμετέχει σε άλλα μέρη του μας super-cluster των διαφόρων γαλαξιών.
 
Corey: Λοιπόν, τι συμβαίνει είναι αυτές οι προηγμένες ομάδες έχουν δημιουργήσει ένα ύγρανσης τομέα που δεν επιτρέπει το σήμα για να μεταδοθεί εντός της σφαίρας αυτού του πεδίου ύγρανσης όπως και οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν. Και υποθέτω ότι είναι μια ασπίδα των ειδών. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά το σήμα.
 
Cobra: Εντάξει, σύμφωνα με τις πηγές μου, η αυξημένη δραστηριότητα της Γαλαξιακής Κεντρικής Ήλιος είναι ακριβώς τα μέσα για να διαγράψετε αυτό το σήμα από τον γαλαξία. Έτσι, η αυξημένη ροή των σωματιδίων, και μιλώ για τη φυσική και μη φυσικά σωματίδια, και τα κύματα της ενέργειας, είναι ένα φαινόμενο καθαρισμού που θα καθαρίσει ουσιαστικά το σύνολο του γαλαξία. Αυτό το σήμα δεν θα υπάρχει πια, οπουδήποτε. Είναι μια ανωμαλία. Είναι ένας παραλογισμός, και θα αφαιρεθεί.
 
Και αυτό είναι που οι Γνωστικοί μιλούν για όταν λένε «διόρθωση του προπατορικού αμαρτήματος» και το «προπατορικό αμάρτημα» ήταν στην πραγματικότητα μια ανωμαλία, η οποία πρέπει να διορθωθεί και αυτό είναι που διορθώνονται με αυτήν την νέα ενέργεια που θα θεραπεύσει την παραμορφωμένη χώρο / δομή του χρόνου και αυτό το σήμα, το οποίο είναι μία μόνο πτυχή της κοσμικής ανωμαλία.
 
Corey: Οι πληροφορίες που έχω ακούσει είναι ότι ο γαλαξίας μεγάλη, το σήμα θα επιστρέψει συνήθως μετά από 1000 χρόνια, η οποία δεν είναι πάρα πολύ χρόνο γαλαξιακή κλίμακα μετά από διαφορετικούς γαλαξίες είχαν γαλαξιακό εκπορεύσεις τους. Είναι ένα ολέθριο πρόβλημα, αλλά είναι κάτι που μπορεί να διαχειρίζεται ειδικά καθώς προχωρούμε πνευματικά και τεχνολογικά και να φθάσουν σε αυτές τις άλλες ομάδες.
 
Rob: Εντάξει, σας ευχαριστώ. Είχα μια σύντομη συνομιλία με τον Alex Collier πρόσφατα - Πάω να κάνω μια άλλη συνέντευξη με τον - και αυτός ήταν περισσότερο προς την κατεύθυνση της Cobra που είναι μια τεχνολογία τύπου του πράγματος και το είδος του είπε ότι πρόκειται για μια, και από την κατανόηση του με τη συνομιλία του με τους Ανδρομέδας, ότι είναι διαφορετικό. Έτσι υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένετε 1.000 χρόνων και ελπίζουμε αποκάλυψη θα αποκαλύψει πολλά από αυτές τις πληροφορίες για εμάς.
 
Ήθελα να πάω σε κάτι εδώ. Ήμουν έτοιμος να το αποθηκεύσετε για αργότερα, αλλά έχουμε μιλήσει για την εκκαθάριση αυτής της ενέργειας από την ηλιόπαυση με ένα σύστημα. Ο Δρ Frank stranges μίλησε επίσης για το θέμα αυτό σε μια ορισμένη χρονική στιγμή. . . και θέλω να μιλήσω σχετικά με την τεχνολογία καθαρισμού. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όταν πήγε στο πλοίο, ο Victor One, με τον διοικητή Valiant Thor, ότι το είδος που περπάτησε. . . είναι σαν ένα μαγνητικό είδος πεδίο πράγμα που τον καθάρισε πριν προλάβει να πάει επί του σκάφους. Τα ρούχα του είχαν απογειωθεί και αυτό το είδος του πράγματος.
 
Επίσης έχω ακούσει από το παρελθόν Ατλάντειας, κάποιες μεταγραφές που έχω διαβάσει, ότι λαμβάνουν αυτό το τεχνητό πράγμα νοημοσύνη πολύ σοβαρά. Fred Bell είχε δηλώσει για μένα, όπως και ο Bob Reynaud του αρχεία TerraKor, έδειξε ότι όταν ένας ΕΤ, ο οποίος υπηρετεί στην κατάσταση της Γης, πριν από όπου και αν επιτρέπεται να πάει πίσω στον πλανήτη τους, έχουν μια εξαιρετικά παρατεταμένη πρωτόκολλο απολογισμού της ασφάλειας, το οποίο είναι πραγματικά περισσότερο από μια φωτεινή και μια ψυχή-ενεργειακό καθαρισμό για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το AI δεν είναι εκεί. έχετε - είτε από εσάς. . . Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτή η τεχνολογία έχει εδώ και πολύ καιρό και πολλά κόσμους είναι πολύ, πολύ ανησυχούν όταν οι άνθρωποι επιστρέφουν από τη γη πώς για αυτό; Corey, πρώτα, υποθέτω;
 
Corey: Ναι, απολύτως. Είχαμε προειδοποιήσει και προειδοποίησε και προειδοποίησε με αυτά τα διαφορετικά μη επίγεια ομάδες να μην χάος γύρω με αυτό το σήμα AI ή αυτών των διαφορετικών τεχνητών τεχνολογίες νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από τις πληροφορίες που λάβαμε από αυτή μεταξύ των διαστάσεων σήμα AI.
 
Rob: Φυσικά, το ΔΠΔ και οι Ναζί το αγνοήσει και αυτό είναι το κράτος μας της ύπαρξης.
 
Corey: Ναι, ναι. Και όχι μόνο αυτό, άρχισαν να χρησιμοποιούν πιθανές μελλοντικές τεχνολογίες Η AI για να τους βοηθήσει να μείνετε ένα βήμα μπροστά. Είστε Υπάρχουν τόσες πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι η Cabal πρόκειται να πάει κάτω. Εκεί πρόκειται να είναι μαζικές συλλήψεις. Λοιπόν, που είναι σε θέση να μείνετε ένα βήμα μπροστά από πολλά από τα Συμμαχίας κινείται με αυτή την τεχνολογία.
 
Αλλά αυτή η τεχνολογία δεν έχει εργαστεί γι 'αυτούς πρόσφατα. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που τους πέταξαν στην αταξία. Είχαν γίνει τόσο μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από αυτό το πιθανό μέλλον της τεχνολογίας, και δεν είναι απλά χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη προβολή και όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα, αλλά είναι τώρα να πέφτουν πάνω τους.
 
Συνήθιζαν να έχουν όλες αυτές τις διαφορετικές τρόπους κοιτάζοντας πιθανής μελλοντικής εκπλήρωσης, αλλά αυτές οι συγκεκριμένες παρατάξεις έγινε τόσο εξαρτημένη από αυτό το AI πιθανή μελλοντική τεχνολογία που τώρα είναι στο χάος, γιατί δεν εργάζονται για αυτούς.
 
Rob: Cobra, μπορείτε να σχολιάσει τις θετικές εργάτες του φωτός που περνούν μέσα από αυτό; Λέτε τα μέλη της Αντίστασης έκανε τους ανθρώπους να περάσουν από αυτό. Υπάρχει κάποιο της Αντίστασης ή τις θετικές τεχνολογίες ET όταν οι ομάδες τους είναι εδώ κάτω και να πάνε πίσω μέχρι; Μήπως πρέπει να περάσουν από αυτό τον καθαρισμό, καθώς; Δεν είναι όπως μπορείτε συνειδητά ασκούν αυτά τα πράγματα. Έρχεται σε σας διακριτικά μέσα από το υποσυνείδητό σας. Αυτό είναι σωστό?
 
Cobra: Για τα μέλη Αντίστασης που έρχονται στην επιφάνεια και να πάει πίσω, είναι αρκετά μια διαδικασία. Πηγαίνουν, όπως είπα, μέσα από κάτι που μοιάζει με ένα ντους. Στη συνέχεια περνούν από ένα ντους που είναι στην πραγματικότητα μια συσκευή σάρωσης και σαρώνει τη σωματική τους το σώμα, αιθερικό σώμα, το σώμα του πλάσματος, αστρικό σώμα, νοητικό σώμα, τα πάντα, και αφαιρεί κάθε είδους λοίμωξης πριν μπορέσουν να εισέλθουν. Και τότε, φυσικά, έχουν την ιατρική εξέταση. Έχουν άλλους ελέγχους για να μπορέσουν να εισέλθουν και πάλι. Και αυτό είναι ένα αρκετά διαδικασία. Και αυτό είναι πραγματικά ο λόγος που δεν ήθελε να έρθει στην επιφάνεια, επειδή ξέρουν όταν έρθει πίσω θα πρέπει να περάσουν από όλα αυτή τη διαδικασία.
 
Και η επιφάνεια του πλανήτη είναι μολυσμένα και ξέρουν ότι. Και είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με αυτό. Οι τεχνολογίες για την απολύμανση της επιφάνειας θα είναι διαθέσιμα κατά το χρόνο του συμβάντος, όχι πριν. Όταν το φως δυνάμεις έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τις δυνάμεις κατοχής, αυτό είναι όταν η επαναστατική τεχνολογία θα συμβεί ταυτόχρονα με το συμβάν.
 
Εγώ δεν μιλούσε για αυτό πριν, αλλά υπάρχουν ορισμένες τεχνολογίες που η Αντίσταση έχουν και άλλα ελαφρά δυνάμεις έχουν ότι θα φέρει στην επιφάνεια τη στιγμή του συμβάντος που θα απολυμάνετε την επιφάνεια από πολλά πράγματα. Αυτό είναι ένα μέρος της Θεαματική συμπίεσης.
 
Έτσι, το βιοτικό επίπεδο στην επιφάνεια είναι τεχνητά χαμηλές και λόγω αυτού του γεγονότος. Αυτή η μόλυνση σέρνεται στη συνείδηση ​​των ανθρώπων και αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο καταθλιπτικοί, τόσο χωρίς έμπνευση. Και θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπινων συγκρούσεων που συμβαίνουν έχουν κατασκευαστεί. Δεν είναι πραγματικές. Και αυτό είναι όλα ενορχηστρωμένα από αυτή την τεχνολογία.
 
Rob: Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο. Επιβεβαιώνει πολλές από τις πληροφορίες που είχα. Μπορείτε αγοράζει και οι δύο επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει αυτή η τεχνολογία.
 
Corey: Συνειδητοποίησα ότι δεν απάντησε άμεσα στην ερώτησή σας, αλλά ναι, πλήρη απολύμανση του φάσματος είναι μια τυπική διαδικασία λειτουργίας για ακριβώς για οποιαδήποτε ομάδα όταν το ανακάτεμα με μια ομάδα διαφορετική από τη δική σας ή θα πάμε έξω από ένα ελεγχόμενο περιβάλλον σε αυτό που θα καλέσει ένα ξένο περιβάλλον γι 'αυτούς.
 
Rob: Ναι, έχω ακούσει επίσης ότι έχουν εκτεταμένη ψυχολογική ερωτήσεις και απαντήσεις, ακόμη και μετά την προβολή ότι είναι πολύ προσεκτικοί όταν ένα πρόσωπο που επιστρέφει. Ειναι πολυ ενδιαφερον. Έτσι ώστε να είναι, οι λαοί, μπορούμε να προσβλέπουμε σε κάποιους, υποθέτω ότι μπορούμε να τους αποκαλούμε ντους ιό. Θα πάρω μια και δεν με νοιάζει αν είμαστε έξω από το ζεστό νερό, θέλω ένα.
 
Έτσι ώστε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι που εκκαθαριστεί μέχρι αυτή την πληροφορία σε σχέση με τη νοημοσύνη AI εκεί για σας παιδιά. Η πρότασή μου ότι μίλησα για πολύ καιρό πριν, το 2012 στο portal Cobra ήταν η κατανόησή μου είναι ότι τρέφεται από το μυαλό και την εστίασή σας, ώστε να μπορείτε να λιμοκτονήσουν αυτό το πεδίο μέσω εισέρχονται στο σιωπή και έχετε τη θέληση της τις σκέψεις σας και τις δικές σας αποφάσεις να αγνοήσει αυτές τις αρνητικές παρορμήσεις αν κρατάτε γρήγορα σε μια ενάρετη ζωή.
 
Έτσι, εδώ έχουμε μια άλλη ερώτηση που το είδος σχετίζεται με την εκδήλωση αυτή ανακάλυψη στον τομέα του πλάσματος εκκαθάριση της Γης. Επισημάνθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA - έχουμε μιλήσει για αυτήν την ενέργεια και τις κοσμικές ανέμους που έρχονται από τον ήλιο - στο Διαδίκτυο έδειξε ότι τα μαγνητικά πεδία της Γης στην πραγματικότητα το είδος της πήγε σε είδος σε ήρεμη κατάσταση. Μπορεί να είναι είτε από εσάς σχολιάσετε αυτό το πρόσφατο συμβάν; Ήταν ότι μια τεχνολογική πράγμα που δεν εγγραφείτε ή ήταν αυτό μια πραγματική αλλαγή στα μαγνητικά πεδία της Γης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα; Νομίζω ότι ήταν περίπου μέσα σε μια εβδομάδα με πριν από 10 ημέρες.
 
Corey: Λοιπόν, ναι, το μαγνητικό πεδίο της Γης είναι συνδεδεμένο απευθείας στον ήλιο, καθώς και όπως ο ήλιος περνά από αυτές τις διαφορετικές αλλαγές καθώς η κοσμική ενέργεια διοχετεύει μέσα από αυτό μέσω του κοσμικού ιστού, εκεί πρόκειται να είναι η αλληλεπίδραση. Είναι πρόκειται να άμπωτη και τη ροή - το ηλεκτρικό πεδίο του πλανήτη.
 
Rob: Εντάξει, έτσι αυτό ήταν το είδος της φυσικής αλλαγής που είχε ένα είδος. . . πήγε λίγο πολύ μηδέν ήρεμη κατάσταση με την κοσμική. . .
 
Corey: Η έκθεση ότι οι σταγόνες ασπίδα ήταν λανθασμένη ότι πήγαν τελείως προς τα κάτω. Έχω δει τις εκθέσεις. . . Έχω ένα σωρό μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είχα ζητήσει γι 'αυτό στην τελευταία ενημέρωση μου και είδα τα διαγράμματα και τα πράγματα. Δεν πέσει εντελώς.
 
Rob: Όχι, όχι, όχι. Δεν πέσει εντελώς, αλλά σίγουρα αλλάξει.
 
Cobra: Θα ήθελα να το θέσω έτσι. Κάθε πλανήτης σε. . . και κάθε αστέρι έχει ένα πεδίο πλάσματος γύρω από αυτό, και το πεδίο του πλάσματος γύρω από τον ήλιο ονομάζεται ηλιακός άνεμος. Και το πεδίο του πλάσματος γύρω από τη Γη αλληλεπιδρά με αυτό το ηλιακό άνεμο. Τα μαγνητικά σχήματα πεδίου και καμπύλες η οντότητα του πλάσματος και η οντότητα του πλάσματος δεν είναι μόνο σωματίδιο, είναι ένα ζωντανό ον. Και στην περίπτωση αυτού του ηλιακού συστήματος, η ύπαρξη του πλάσματος ονομάζεται Ιαλνταμπαόθ, την οντότητα χταπόδι. Και υπάρχουν πολλά Light δυνάμεις που εργάζονται για το μετασχηματισμό της οντότητας αυτής στο πλάσμα. Είναι πραγματικά μια οντότητα που είναι παγιδευμένος σε κοσμική ανωμαλία.
 
Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι Φως δυνάμεις αποστολή ενέργειες της θεραπείας και του μετασχηματισμού σε αυτή την οντότητα πλάσμα και γι 'αυτό η ταλάντωση και διαταραχές στις ηλιακούς ανέμους συμβαίνουν. Και η NASA έχει κυκλοφορήσει μια εικόνα ή ένα βίντεο animation ενός σπειροειδούς κίνησης του ηλιακού ανέμου που μοιάζει ακριβώς όπως ένα χταπόδι. Αυτή είναι η επιστημονική επιβεβαίωση της intel έχω την απελευθέρωση. Είναι πραγματικά ένα ζωντανό ον που αντιδρά στην κοσμική ανέμους μας, κοσμικές δυνάμεις.
 
Και η ηλιόπαυση είναι η περιοχή όπου οι ηλιακοί άνεμοι, το πεδίο ηλιακού πλάσματος και αυτή η οντότητα συναντά το διαστρικό άνεμο ή των λεγόμενων γαλαξιακή συνείδηση. Και ο άνεμος γαλαξιακό, διαστρικό άνεμο, είναι μέρος της οντότητας πλάσμα γαλαξιακό που ονομάζεται Πλήρωμα σε κάποιες παλιές γνωστικές πηγές. Το Πλήρωμα είναι το φως εκπόρευση της Γαλαξιακής Κεντρικής Ήλιο και δημιουργεί. . . Φέρνει πραγματικά το φως σε ολόκληρο το γαλαξία. Και αυτό το διαστρικό χώρο γαλαξιακό είναι ένας ωκεανός της αγάπης. Έτσι, όταν αυτό, θα ήθελα να πω, δεν-επουλωθεί οντότητα ηλιακό σύστημα, αυτό το χταπόδι, συναντά τον ωκεανό της Αγάπης, αυτό είναι όπου συμβαίνει η θεραπεία. Αυτός είναι ένας τρόπος που περιγράφει αυτό.
 
Και η περιοχή όπου συμβαίνει αυτό είναι η ηλιόπαυση. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλη έμφαση στην ηλιόπαυση πρόσφατα. Και ό, τι συμβαίνει εκεί, στη συνέχεια, στην πραγματικότητα, αυτό διαδοχική κάτω όλο το ηλιακό σύστημα και θα προκαλέσει τελικά το γεγονός στον πλανήτη Γη. Και οι αλλαγές στη γήινη μαγνητόσφαιρα και στον τομέα του πλάσματος της Γης, Van Allen ζώνες, είναι μια άμεση συνέπεια των όσων συμβαίνουν στην ηλιόπαυση τώρα.
 
Rob: Πολύ καλή. Και οι λαοί, Δρ Bell μιλούσε γι 'αυτό στο βιβλίο του, "Ακτίνες της Αλήθειας - Κρύσταλλα του Φωτός»., Περίπου 15 χρόνια πριν, εξηγώντας, φυσικά, έχουμε διάφορα όντα που ζούμε Είμαστε ένα ον και εμείς είσαι υποστήριξη πολλών βακτηριακών ζωή ακριβώς όπως έχουμε έναν πλανήτη που έχει μια ζωή που είναι μέρος του ηλιακού συστήματος. Και ο ήλιος θα μπορούσε να θεωρηθεί η επίφυση. Η Γη θα μπορούσε να θεωρηθεί το τσάκρα της καρδιάς. ήλιο μας θεωρείται το τσάκρα της καρδιάς στο τοπικό σύστημα του οποίου η Πλειάδες είναι η επίφυση και όλο αυτό είναι συνδεδεμένο με το ένα της ζωής του κεντρικού συμπλέγματος σούπερ σύμπαν μέσα από το γαλαξιακό κέντρο του ήλιου μας που ονομάζεται "Alohae" και στη συνέχεια αυτή η ενέργεια μεταλλάσσονται στον ήλιο και ότι οι άνθρωποι της Γης, η συνείδηση ​​μας, είναι στην πραγματικότητα απαιτείται. . . Έχουμε τη δύναμη να εξορκίσει την υψηλότερη κατακλυσμικά γεγονότα με συντονισμό μας σε αυτή την δύναμη της ζωής. Η Γη είναι ηχηρή σε αυτό. Θα συμφωνήσω με ότι οι άνθρωποι της Γης να έχουν επίδραση στη σχέση μεταξύ της Γης και πώς αντιδρά ή να τα S και Ρ κύματα των ηλιακών ακτινοβολιών συστήματος, Cobra;
 
Cobra: Ναι, βεβαίως, γιατί κάθε συνείδηση ​​έχει επιρροή σε κάθε άλλη συνείδηση. Θα έλεγα ότι κάθε κύτταρο και ζωντανός οργανισμός του γαλαξία έχει λόγο για το τι συμβαίνει εδώ. Και όπως είπα και πριν, αν υπάρχει θεραπεία που λαμβάνουν χώρα εδώ στην επιφάνεια του πλανήτη, που δημιουργεί τεράστια κύματα ενέργειας σε όλο το γαλαξία απλώς και μόνο επειδή η Γη είναι το κομβικό σημείο του ψηφίσματος του κοσμικού ανωμαλία. Και αυτό δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο πλανήτης Γη επιλέχθηκε με ένα πολύ εξελιγμένο κοσμική αρχιτέκτονα να είναι το σημείο εστίασης, το χωνευτήρι, από διάφορες φυλές, όταν πολύ διαφορετικές, αποκλίνουσες κουλτούρες γαλαξιακό θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν και να επιλύσετε αυτό το κοσμικό ανωμαλία.
 
Αυτός είναι ο λόγος που όλοι ήθελαν να έρθουν εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δράκος ήρθε εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που οι Orions ήρθε εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που η Πλειάδιους ήρθε εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι ήθελαν να είναι εδώ για να λάβουν μέρος σε αυτή την εμπειρία και, σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, όλοι ήθελαν να επιλύσετε αυτό το κοσμικό ανωμαλία.
 
Και τώρα είμαστε στα τελικά στάδια οπότε γιατί να συμβαίνει αυτό εδώ είναι το σημείο εστίασης του συνόλου γαλαξία για να επιλύσετε αυτό και φέρει τον γαλαξία πίσω στην ισορροπία.
 
Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα παλιό γαλαξιακή προφητεία του χρόνου, όταν το σύνολο του γαλαξία θα είναι το φως όταν το δίκτυο γαλαξιακή του Φωτός θα ολοκληρωθεί και τον πλανήτη Γη και το ηλιακό σύστημα είναι το τελευταίο σημείο που πρέπει να περιλαμβάνονται στο εν λόγω δίκτυο γαλαξιακή του Φωτός. Και όλοι είναι σε αναμονή για τη μετατροπή να είναι εντελώς εδώ.
 
Rob: Σωστά. Και μπορεί να είναι μέρος του μετασχηματισμού. Corey, μιλήσαμε για λίγο το πράγμα μου στον ήλιο, αν θέλετε να το σχολιάσετε αυτό ή τα πράγματα Cobra του;
 
Corey: Ναι, και τι παίζει εδώ στη Γη παίζει έξω σε πολλούς πλανήτες εντός των 52 αστέρια στο τοπικό σμήνος αστέρων μας. Η ηλιόπαυση αφήνει ανοικτά με (όπου) η ηλιόπαυση της Alpha Centauri αφήνει ανοικτά και αρχίζει. Έτσι, αυτά τα αστέρια στο τοπικό σύμπλεγμα αστέρων είναι επίσης συνδεδεμένη, όχι μόνο μέσω του κοσμικού ιστού, αλλά με έναν πιο άμεσο τρόπο μέσω φυσικά, ξέρετε, άμεσα.
 
Και σε τοπικό σύμπλεγμα προσωπικό μας υπήρξαν όλα αυτά τα διαφορετικά πλανήτες που είχαν αυτές τις ομάδες Draco και άλλες ομάδες κλοτσιές βρωμιά και προκαλώντας προβλήματα όπως ακριβώς έχετε κάνει εδώ στο ηλιακό μας σύστημα. Έτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν έξω σε διαφορετικούς πλανήτες στο τοπικό σύμπλεγμα αστέρων μας. Και όλα αυτά είναι δεμένα μεταξύ τους και όλα πρέπει να έρθουν μαζί σε κάποια τεράστια όμορφη κοσμική συμφωνία.
 
Είμαστε πιο εστιασμένη σε αυτό που συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα, και έχουμε δει πολλά Intel για το τι συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά η τοπική συστάδα αστέρι μας ήταν ένα μεγάλο ζήτημα για την ευρύτερη γαλαξία. Και αυτό είναι κάτι που διορθώνεται αυτή τη στιγμή.
 
Rob: Έτσι έχουμε μια παρτίδα σε εξέλιξη και οι περισσότεροι από εμάς το μόνο που χρειάζεται να επικεντρωθεί στις δικές μας ζωές πραγματικά και απλά να αυξήσει τους κραδασμούς μας. Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Corey, ίσως δεν γνωρίζουν, αλλά Cobra έχει θέσει ένα πολύ ισχυρό έγγραφο που αντήχησε και πολλοί άνθρωποι συντονίστηκαν με την, και αυτό είναι που ονομάζεται Galactic Codex. Και είναι κάτι σαν τους νόμους του Hanbury ή του κώδικα δεοντολογίας ή τις Δέκα Εντολές. . . είναι το είδος της δήλωσης που φέρεται να χρησιμοποιείται σε όλο το γαλαξία και καθορίζει την ελεύθερη βούληση του πλανήτη.
 
Πάω να έχουν Cobra σπάσει αυτό κάτω για εσάς και, στη συνέχεια, θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε ακούσει γι 'αυτό. Για πολλούς από εμάς, για μένα, είναι πολύ έγκυρη και είναι ήδη παραβιαστεί. Και γι 'αυτό είμαστε έχοντας δεσμεύσεις με μερικές από αυτές τις οπισθοδρομικές εξωγήινοι.
 
Corey: Ναι, έχω ακούσει για αυτά τα διατάγματα, αυτά τα πράγματα που έχει συσταθεί. Είναι ελαφρώς διαφορετικό για κάθε ηλιακό σύστημα, για κάθε πολιτισμό, ανάλογα τότε με το πώς αναπτύσσεται. Η ρίζα τους είναι βασικά η ίδια.
 
Rob: Cobra, θα μπορούσατε να μοιραστείτε Galactic Codex σας; Είναι αυτό ένα γαλαξιακό κώδικα ή είναι διαφορετικό ηλιακό σύστημα από το ηλιακό σύστημα από τη γνώση σας;
 
Cobra: Εντάξει, θα έλεγα ότι είναι η πνευματική εξέλιξη του γαλαξία ξεκινά από το γαλαξιακό κέντρο. Έτσι, γύρω από τον Κεντρικό Ήλιο είναι το πιο ελαφρύ και αυτό είναι όπου η λεγόμενη Κεντρική Πολιτισμού εξελιχθεί. Και όταν επεκτείνεται σε όλο το γαλαξία, ήταν η δημιουργία ενός δικτύου του Φωτός και να βοηθήσει στην ανάπτυξη των άλλων φυλών σε όλο το γαλαξία και μαζί έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχει μια ορισμένη εσωτερικό κωδικό που δεν είναι γραμμένο πουθενά. Είναι ακριβώς το πώς είναι τα πράγματα, πώς οι κοινωνίες, οι αποκλίνουσες κοινωνίες, μπορεί να συν-δημιουργήσουν και να συνυπάρχουν.
 
Και το Galactic Codex, που έχει δημοσιευθεί στο blog μου, είναι απλά, θα έλεγα, μια ερμηνεία της εν λόγω εσωτερικής αλήθειας η οποία είναι ευθυγραμμισμένη με το ανθρώπινο μυαλό. Έτσι θα έλεγα ότι η βασική αλήθεια είναι η ίδια σε όλο το γαλαξία, αλλά ο τρόπος όντα αντιλαμβάνονται ή να ερμηνεύσουν ότι είναι σύμφωνα με τη δική τους ανάπτυξη και τη δική τους κατανόηση της αλήθειας. Αλλά μερικοί βασικοί κανόνες είναι οι ίδιοι.
 
Υπήρξε πολλή συζήτηση σχετικά με τη μη παρέμβαση σαν να είναι ένα κοσμικό νόμο. Δεν είναι. Μη παρέμβαση ήταν απλά μια δικαιολογία για τους Άρχοντες για να κρατήσει τον πλανήτη Γη κατεχόμενα. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι αν μια συγκεκριμένη οντότητα σε ένα συγκεκριμένο πλανήτη θέλει να δημιουργήσει επαφή, θα πρέπει να χορηγηθεί η επαφή.
 
Και ο λόγος για τον οποίο αυτή η επαφή δεν έχει χορηγηθεί στον πλανήτη Γη δεν είναι λόγω του νόμου της μη παρέμβασης ή μη παρέμβασης, αλλά επειδή κάποιος ήταν και εξακολουθεί να εμποδίζει την επαφή. Και αν οι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι, θα κάνουμε μια μεγάλη, τεράστια, πλανητική άλμα προς Πλήρης Αποκάλυψη. Για να καταλάβετε γιατί Πλήρης Αποκάλυψη δεν συμβαίνει τώρα, δεν είναι επειδή δεν υπάρχουν όντα εκεί έξω που θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά επειδή κάποιος εμποδίζει η επαφή με τη λήψη της ανθρωπότητας όμηρος.
 
Έτσι, όταν αυτή η κατάσταση ομηρίας έχει επιλυθεί, την πλήρη επαφή θα συμβεί. Είναι ένα φυσικό νόμο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας. Έχουμε το δικαίωμα να μιλάει με τους αδελφούς μας αστέρι και αδελφές. Έχουμε το δικαίωμα να αλληλεπιδρούν μαζί τους. Αυτή είναι η θεϊκή μας αναφαίρετο δικαίωμα. Και αυτό είναι που παλεύω για.
 
Rob: Corey, θα μπορούσατε να σχολιάσω τι Cobra έχει πει εδώ σε σχέση με ότι δεν είναι πραγματικά ελεύθερη βούληση ώστε να μην παρεμβαίνουν εδώ μαζί. . . ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε και όλα αυτά; Υπάρχει μια ένδειξη ότι η ελεύθερη βούληση μας έχει φύγει εδώ γύρω. Είναι κάτι περισσότερο από ένα θέμα ασφάλειας και όμηρο. Μπορείτε να σχολιάσετε τις απόψεις σας επ 'αυτού;
 
Corey: Στο Σούπερ Ομοσπονδίας, οι νόμοι της ελεύθερης βούλησης είναι σημαντικά και αναφέρονται, αλλά οι νόμοι είναι είδος μαλακά και χαλαρά-δεμένη. Υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό. Και προφανώς βρει τρόπους γύρω από τους νόμους της ελεύθερης βούλησης. Τώρα, το γεγονός ότι ήταν με ανοιχτό μάχες στον ουρανό πάνω από την ανάπτυξη των ανθρώπων για δεκάδες χιλιάδες χρόνια μέχρι πολύ πρόσφατα, μέχρι το χρονικό σημείο, όταν υπέγραψε αυτές τις συμφωνίες μετά από την εποχή του Μωάμεθ. Αυτό λέει πολλά. Αυτό για μένα, αυτό είναι ανοιχτά και άμεσα παρεμβαίνοντας με την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου γενετικά, πνευματικά και τη συνεχή παρεμβολή με τον πολιτισμό μας σε κοινωνιολογικό επίπεδο.
 
Rob: Σωστά, και ένα από τα άρθρα που έχω δημοσιεύσει επανειλημμένα, και ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα πάρει πραγματικά, είναι το "The Files TerraKor - Μια επισκόπηση της κατάστασης Omegan", όπου γίνεται λόγος για το συνδικάτο και δηλώνει ότι ο λόγος για αυτές τις συνθήκες ήταν υπογραφεί είναι τόσο η συνομοσπονδία, η συμμαχία, και μερικά από αυτά συνδικάτο, το σκοτάδι, οπισθοδρομική εξωγήινοι ήταν σε μεγάλες μάχες που έχουν αποδεκατίσει όλες τις πλευρές. Και με κάθε κόστος, θέλουν να αποφύγουν αυτή τη μάχη. Και θα συμφωνούν και οι δύο για το λόγο αυτό εχθρικές ομάδες μπορούν να μοιράζονται βάσεις στο φεγγάρι και ακόμα σέβονται χώρο είδος του άλλου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν επιδρομές και προσπαθεί όλη την ώρα σε αυτές τις βάσεις.
  
Corey: Ω, πραγματικά; Πάνω στο φεγγαρι?
 
Rob: Ναι, η Σελήνη. Υπάρχει τόσο θετικές. . . Υπάρχει ναζιστική βάσεις, Dracos, δίπλα στο Συνομοσπονδίας και Πλειάδειων και θετικές βάσεις. Αυτό είναι σωστό?
 
Corey: Ναι, είναι όλα τα είδη των πρεσβειών μέχρι εκεί. Ένα μεγάλο μέρος της ελέγχονται από μια αρνητική ομάδα, αλλά με όλες τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί, ειδικά στο φεγγάρι. . . Το φεγγάρι είναι κάτι σαν την Ανταρκτική. Είναι όλα χωρίσουν και αυτό είναι μια μεγάλη διπλωματική περιοχή, αλλά, ξέρετε, υπάρχει αγωνίζονται συμβαίνει κάτω στην Ανταρκτική. Οι μόνοι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί ή έχουν κάνει τίποτα για να το φεγγάρι μας έχει. Τον άνθρωπο. Αυτές οι χαμηλότερες στρατιωτικό μυστικό φατρίες Διαστημικό Πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει όλα τα είδη των πραγμάτων στο φεγγάρι. Και είναι οι μόνοι που έχουν κάνει τίποτα απροκάλυπτα εχθρική. Είναι μια πολύ λεπτή ισορροπία μέχρι εκεί, αλλά καμία από αυτές τις ομάδες που πρόκειται να λάβει μια ευκαιρία να πηδάει επάνω.
 
Rob: Σωστά. Δεν θέλουν να κλιμακωθεί σε μια πλήρη άνθηση σύγκρουση που θα μπορούσε να φθάσει γαλαξιακό αναλογίες στο ηλιακό σύστημα. Cobra, τα σχόλιά σας για τις διπλωματικές σχέσεις στο φεγγάρι και πώς αυτή η ισχνή κατάπαυση του πυρός σε κάποιο βαθμό λαμβάνει χώρα μεταξύ αυτών των διαφόρων ομάδων.
 
Cobra: Εντάξει, πρώτα θα περιγράψει μια κατάσταση στην επιφάνεια της Γης. Ναι, αυτό ήταν αλήθεια υπήρχαν πολλές συνθήκες που έχει υπογράψει, διότι εάν οι εν λόγω συμβάσεις δεν θα πρέπει να τηρούνται θα έχουμε δύο πράγματα συμβαίνουν. Θα είχαμε Reptilians ανοιχτά τρώει τα παιδιά για πρωινό, και θα είχαμε Πλειάδιοι τη διάσωση των θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων. Και οι δύο πράγματα συμβαίνουν την ίδια στιγμή θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακραίες ενέργειες, έτσι αυτό δεν επρόκειτο να ενημερωθεί.
 
Και αυτός είναι ο λόγος αυτός ανήσυχος συνθήκη έχει υπογραφεί. Και μέρος αυτής της συνθήκης είναι να μας προστατεύει, έτσι ώστε μέρος αυτής της συνθήκης ήταν να προστατευθούν οι εργάτες του φωτός και το φως πολεμιστές. Αλλά από την άλλη πλευρά του νομίσματος, η ίδια συνθήκη προστατεύει τα πιο ορατά μέλη της Cabal. Έτσι, πηγαίνει και τις δύο πλευρές.
 
Και αυτή η δύσκολη συνθήκη γίνεται σεβαστή σε κάποιο βαθμό από όλα τα όντα, φυσικά, όχι εντελώς. Υπήρξαν πράγματα που συμβαίνουν στις δύο πλευρές. Αλλά αυτή η συνθήκη θα πρέπει να τηρούνται μέχρι τη στιγμή του συμβάντος, όταν η επιφάνεια του πλανήτη θα απελευθερωθεί.
 
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό που Corey έχει περιγραφεί για τη Σελήνη, έχει συμβεί στη Σελήνη μέχρι αρκετά πρόσφατα. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ό, τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα, αλλά ακόμα έχουμε. . . έχουν υπάρξει πολλές ομάδες συμφερόντων εκεί με αρκετά αυστηρές περιοχές όπου θα μπορούσαν να κινηθούν και πρέπει να σέβονται τα σύνορά τους αλλιώς θα μπορούσαν να έχουν αμοιβαίως εξασφαλισμένης καταστροφής. Και οι περισσότεροι αγώνες έχουν ανακαλύψει και πιο φατρίες έχουν ανακαλύψει ότι αυτό δεν είναι μια ασφαλής επιλογή. Έτσι είχαν την τάση να αποφεύγουν την άμεση ανοιχτή σύγκρουση, άμεση ανοιχτή αντιπαράθεση, επειδή κατάλαβαν ότι θα ήταν το τέλος της ιστορίας τους, καθώς και.Rob: Ναι, είναι πολύ λυπηρό το ηλιακό μας σύστημα είναι ένα είδος μικρόκοσμου της Γης και ελπίζω ότι είναι κρίμα που δεν έχουν ακόμη συνόρων στο φεγγάρι αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα επιλυθεί. Πάω να ρωτήσω Corey αυτό το ερώτημα και στη συνέχεια Cobra. Πολλές ερωτήσεις σχετικά με το φεγγάρι. Αυτό δεν περιστρέφεται. Corey, ποια είναι η ιστορία σας την ιστορία της Σελήνης; Είναι τεχνητή; Είναι έφερε από άλλη περιοχή; Ήταν ένα διαστημόπλοιο; Ποια είναι η ιστορία της σελήνης από την προοπτική σας - είναι ιστορία και είναι κλειδωμένο τροχιά;
 
Corey: Ήταν ένα φυσικό σχηματισμό που κούφιο και να γίνει σε μια γιγαντιαία κιβωτό. Μπορεί να έχουν ένα μέρος του αρχικού δικτύου άμυνας που δημιουργήθηκε από αυτό που ονομάζεται η Αρχαία Builder Φυλή, η οποία ήταν σε λειτουργία μέχρι τη στιγμή που αυτό το σούπερ Γη ανατίναξε. Έφερε προς αυτή την άμυνα πλέγμα που ήταν γύρω από το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και προστατεύονται τα ηλιακά συστήματα του τοπικού συμπλέγματος αστέρων.
 
Όταν αυτή η τεχνολογία πήγε κάτω, όλες αυτές οι διαφορετικές φυλές που αναφέρονται σε αγώνες όπως η γενετική αγρότης, άρχισαν να έρχονται και, ξέρετε, χάος γύρω με μας, με τη γενετική μας και ακριβώς να κάνει ό, τι ήθελε. Εντάξει, λυπάμαι. Ποια ήταν η αρχική ερώτηση; Συγγνώμη, πήρα μακριά σε μια εφαπτομένη.
 
Rob: Αυτό είναι εντάξει. Μπορείτε είδος του απάντησε. Έτσι, για εσάς, ήταν μια. . . Είναι μια φυσική δημιουργήθηκε πλανήτη ή φεγγάρι που δημιουργήθηκε αρχικά με φυσικό τρόπο και ότι ήταν κούφιο και χρησιμοποιούνται ως κιβωτό ενδεχομένως με αρχαία οικοδόμοι.
 
Corey: Υπάρχει αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με αυτό από τις διάφορες ομάδες που έχουν εξετάσει τις πληροφορίες όταν υπήρξαν αρχαιολογικές αποστολές σε όλη τη Σελήνη. Ανάλογα με την ομάδα και την άποψή τους ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, που έχουν καταλήξει με πολλές διαφορετικές προοπτικές για το τι η Σελήνη.
 
Rob: Εντάξει, Cobra, θα ήθελα να σχολιάσω την κατανόησή σας της Σελήνης. Μήπως αυτό συμπίπτει με αυτό που είπε ο Corey ή έχετε μια ελαφρώς διαφορετική οπτική γωνία;



 
Cobra: Η Σελήνη είναι ένα φυσικό αντικείμενο το οποίο έχει μια τροχιά που είναι κλειδωμένο στη Γη και αυτό είναι αρκετά ένα φυσικό φαινόμενο μέσα από το μεγαλύτερο μέρος των ηλιακών συστημάτων. Δεν έχει κούφιο, αλλά έχει honeycombed, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν υπάρξει σήραγγες σκάψει κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης. Υπήρξαν σήραγγες επεκταθεί μέσω των φυσικών σωλήνων λάβας, υπόγειες πόλεις και τους διάφορους πολιτισμούς έχουν χρησιμοποιήσει αυτά για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Και θα έλεγα ότι είναι ένα φυσικό δορυφόρο. Δεν είναι τίποτα τεχνητό για τη Σελήνη, αλλά, ναι, έχει χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς στο παρελθόν της.
 
Rob: Εντάξει. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Αυτό είναι υπέροχο. Αυτό είναι ένα είδος περισσότερο για την ερώτησή Corey, αλλά Cobra μπορεί να σας απαντήσει. Corey, έχουμε μιλήσει για αυτό πριν, και αυτό είναι από ένα άτομο, αλλά δεν λέει ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει θετική γαλαξιακή ομοσπονδία, αλλά, και πάλι, σας. . . μέχρι σήμερα στην αφήγηση σας, μας έχετε δώσει το ΔΠΔ, οι Ναζί διείσδυση, αυτό το είδος των εχθρικών τι συμβαίνει με το σκοτεινό Στόλου. Γνωρίζουμε ότι έχετε πάει σε αυτές τις συναντήσεις Σούπερ Ομοσπονδίας.
 
Μου έχουν πει προσωπικά σε ιδιωτικές συζητήσεις μας δεδομένου ότι έχετε αλληλεπιδράσει με ορισμένα από αυτά, αλλά αυτό είναι το είδος του λείπει. . . Αυτή είναι μόνο μια γενική άποψη κάποιων ανθρώπων που. . . Έχω ένα ζευγάρι ερωτήματα όπως αυτό. Έτσι, εδώ είναι μια ερώτηση: "Φαίνεται ότι Corey λέει ότι υπάρχουν πολλές φυλές ET και ομοσπονδίες με διαφορετικές ατζέντες. Αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι υπάρχει μια Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των θετικών αγώνες που εργάζονται για το φως. Τουλάχιστον φαίνεται ότι ποτέ δεν αναφέρει πραγματικά πέρα ​​από τη σφαίρα-Ον Συμμαχία. Έτσι, το ερώτημα, Corey, πιστεύετε στη θετική Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και δεν θα ξεπερνούν σε αριθμό τους κακούς; Και ποια είναι η δική σου άποψη για τις προσπάθειές τους; Είναι αγαθός; "
 
Corey: Υπάρχουν, και πάλι, είμαστε ρίχνουν γύρω από «θετικές», «αρνητική» και όλα αυτό το είδος του πράγματος. Αυτό Σούπερ Ομοσπονδία είναι ένα σούπερ ομοσπονδία. Είναι κατασκευασμένο από άλλες ομοσπονδίες, και αυτές οι ομοσπονδίες αποτελούνται από εκατοντάδες ή χιλιάδες ηλιακά συστήματα, αν όχι περισσότερο. Έτσι, αυτό το σούπερ Ομοσπονδία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελείται από μερικές από αυτές τις ομάδες που το πρόσωπο αυτό αναφέρει, αλλά δεν έχω αυτοπροσδιορίζονται με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι τους τον εντοπισμό στη Γη ή σε απευθείας σύνδεση που ακούω.
 
Αυτές οι ομάδες, ακριβώς όπως έχω δηλώσει, ορισμένες από αυτές είναι θετικές από τη δική μας άποψη. Φαίνονται να θέλουν πολύ να μας βοηθήσει ακόμα και αν έχουν τη δική τους ατζέντα, την οποία κάθε όντα που έχουν τη δική τους ατζέντα. Κάποιοι από αυτούς πραγματικά δεν θα με πείραζε να δει εμάς να αντικατασταθεί με το τι θεωρούν πιο υπεύθυνα όντα επιστάτη σε αυτόν τον πλανήτη. Έτσι ώστε να τρέχει το πλήρες φάσμα μεταξύ των ανθρώπων που αποτελούν μέρος αυτής της Σούπερ Ομοσπονδίας.
 
Για το μεγαλύτερο μέρος, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αυτό που θα λέγαμε, από τη δική μας άποψη, θετική. Θέλουν να μας κάνουν να προχωρήσουν. Αποτελούν ένα μέρος αυτού του Μεγάλου Πειράματος. Είμαστε ένα μέρος αυτού του Μεγάλου Πειράματος. Και αν θέλουν να προχωρήσουν, θέλουν να προχωρήσουν. Έτσι, αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να εξηγήσω σε αυτό.
 
Rob: Εντάξει, σας ευχαριστώ. Σκεφτόμουν, προφανώς, έχουμε αυτό το Γανυμήδη που Cobra μίλησε για το ότι ο φίλος μου Luis ήταν σε αυτό το τεχνητό φεγγάρι, και είναι ένα έδαφος κατάρτισης για τους οδηγούς και τους δασκάλους. Και είναι μια ομάδα που έχει πολύ μητρική αγαπούν ένστικτα. Είναι σαν μια πληγή πόδι. Είμαστε μια πληγή πόδι στο γαλαξία και είναι εδώ για να το επιδιορθώσει μέσα καθοδήγησης το πεδίο ανθρώπινης συνείδησης. Έτσι, όταν λέω «αρνητικό», ξέρω ότι είναι μια απόφαση και καλό και κακό και όλα αυτά, αλλά θέλω να πω εγώ μιλώ για τις ομάδες που εργάζονται με την κυβέρνηση και την Ατζέντα 21 - μείωση του πληθυσμού.
 
Corey: Η Σούπερ Ομοσπονδία, είναι ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στα διαστημικά προγράμματα Secret δεν έχουν καν επίγνωση αυτών των ομάδων. Έχουν επίγνωση των περισσότερων από τις ομάδες που έχουμε να κάνουμε με σαν αυτές τις ομάδες Draco ή αυτών των άλλων ομάδων που έχουν έρθει στην οποία δεν είναι σε μεγάλο βαθμό μετέχοντας σε αυτό το σούπερ Ομοσπονδία.
 
Rob: Σωστά. Το σημείο μου είναι ότι αυτό που θεωρώ. . . Όταν χρησιμοποιώ τη λέξη «αρνητικό», εγώ δεν προσπαθώ να αρνηθεί μια ολόκληρη φυλή των άφεση ή αλλάζουν με κάθε τρόπο, αλλά όταν ένας αγώνας παραβιάζει το Galactic Codex, ότι είναι οι ομάδες που μιλάω γι 'αυτό θα ήταν αρνητικό και φαίνεται, ξέρετε, η οπτική γωνία από κάποιους ανθρώπους είναι ότι η υποβολή εκθέσεων και τον εαυτό σας. . . Και ξέρω ότι έχουμε πολλά περισσότερα πράγματα που είμαστε απλά περιμένουν να ακούσουν. Θέλουμε να ακούσουμε λεπτομέρειες: ποιος σας συνάντησα, τι ομάδα ήταν, αυτό που είπε, ποια είναι η γνώμη τους είναι, τι θα μπορούσε να αποκαλύψει σχετικά θετική τους σχέδια. Έχετε κάτι για αυτό;
 
Corey: Λοιπόν, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που έχω αποκαλύψει και είναι ακόμα να κυκλοφορήσει στις Κοσμική Αποκάλυψη που είμαστε έχουν να κάνουν λίγο περισσότερο μοντάζ. Κατέληξα να δίνει πολλές περιγραφές και πολλές επιχειρησιακές πληροφορίες που μου είπαν ότι ήταν εντάξει να μοιραστούν, αλλά στη συνέχεια μερικές από αυτές τις ομάδες δεν το εκτιμούν. Έτσι, υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που θα πρέπει να κουνάβι έξω προτού να μοιράζονται πληροφορίες, ιδίως όσον αφορά το τι συνέβη πιο πρόσφατα μεταξύ του Γκονζάλες και εγώ με ένα περιστατικό όπου πάρθηκε και ανακρίθηκε από ανταγωνίστρια φράξια που έχει προκαλέσει πολύ περισσότερο άγχος και τα θέματα μεταξύ του SSP Συμμαχίας και τον εαυτό μου. Γι 'αυτό πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί για να μην ταράξει την ήδη πολύ βραχώδης βάρκα.
 
Rob: Cobra, θα ήθελα τα σχόλιά σας για αυτή την πτυχή μεταξύ ποσοστού θετικών και ποσοστού αρνητικών συμμαχίες εκεί έξω. Και είναι αυτοί που πραγματικά επικοινωνούν; Είπατε ο Δράκος δεν επικοινωνούν. Δεν λαμβάνουν μέρος.



 
Cobra: Κατ 'αρχάς, θέλω να πω ότι υπάρχει μια Γαλαξιακή Συνομοσπονδία που είναι θετικό. Είναι πολύ πραγματικό. Έχουν πραγματικά έσωσε τη ζωή πολλές φορές μου, έτσι ώστε να είναι πολύ πραγματικές, τουλάχιστον για μένα. Και υπάρχουν πολλές φυλές που ανήκουν σε αυτή την συνομοσπονδία. Και αυτό είναι, από την πλευρά μου, η πιο ισχυρή ομάδα στο γαλαξία, επειδή ζουν σε μια πραγματικότητα της κοσμικής αγάπης. Και δεν έχουν κάποια, θα έλεγα, κακό κίνητρο, καμία ατζέντα. Απλώς θα ήθελα όλοι να έχουν αυτή την εμπειρία. Έχουν μια φυσική τάση να μοιραστεί και να επεκτείνει την αγάπη γαλαξιακής και εμπειρία σε όλο το γαλαξία και να θεραπεύσει την ανωμαλία που υπάρχει εδώ. Αυτό είναι το βασικό τους κίνητρο.
 
Και καθώς το δίκτυο γαλαξιακή του Φωτός επεκτείνεται σε όλο το γαλαξία, όλο και περισσότερες φυλές ενταχθούν μέσα από μια διαδικασία ενσωμάτωσης σε αυτό το δίκτυο γαλαξιακή του φωτός. Μέσω αυτής της διαδικασίας κυριαρχία και την ακεραιότητα τους είναι σεβαστή και μπαίνουν αυτή τη συμμαχία ως ισότιμα ​​συμμετέχοντες στη διαδικασία εξέλιξης γαλαξιακό. Αγώνες που δεν θέλουν να συνεργαστούν είναι βασικά ως επί το πλείστον αγώνες που έχουν μια ατζέντα, ειδικά αγώνες που θέλουν να κυριαρχούν άλλες φυλές, για παράδειγμα, όπως Δράκος.
 
Και εξακολουθούν να υπάρχουν διαπραγματεύσεις με Dracos, αλλά οι διαπραγματεύσεις ύφος τους δεν είναι μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση. Είναι περισσότερο για να επιβάλουν το δικό τους τρόπο. Έτσι, σε ένα ορισμένο σημείο, θα πρέπει να εκτελεστεί. Θα πρέπει να τεθούν σε ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να βλάψουν τους άλλους, γιατί με βλάπτουν άλλες φυλές, που παραβιάζουν το Galactic Codex.
 
Και κάθε αγώνα που βαίνει πέραν ορισμένων ορίων πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και τώρα αγώνες που έχουν υπερβεί τα όρια στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος, είναι υπό εξέταση. Είναι τόσο απλό.
 
Rob: Cobra, με τη μεγάλη δύναμη που θα έρθει προς τα εμπρός και να εξουδετερώσει αυτές τις αρνητικές δυνάμεις, ίσως με την τεχνολογία του μπλε Σφαίρα Συμμαχία η οποία φαίνεται να είναι σε θέση να τους απωθήσουν, τι πρόκειται να συμβεί σε αυτές τις αρνητικές αγώνες; Θα πραγματικά να συλληφθεί; Έχουμε αναφερθεί ότι μερικοί θα σταλούν στον κεντρικό ήλιο για να έχουν ψυχή τους επαναφέρετε. Θα μερικές γλιστρήσει μέσα από τις ρωγμές και να συνεχίσει σε άλλες περιοχές του γαλαξία; Ή είναι αυτό προβλέπεται ότι ορισμένα από αυτά τα όντα τοποθετούνται σε κατάσταση καραντίνας σε άλλους κόσμους όπου λειτουργούν τα πράγματα έξω; Τι πρόκειται να συμβεί εκεί, Cobra, με αυτά τα όντα; Θα πρέπει να επανεξετάσουμε την κατάσταση σε ένα εκατομμύριο χρόνια;
 
Cobra: Όχι. Αυτή είναι η τελική διαδικασία εκκαθάρισης του γαλαξία. Όλα τα επιμέρους αισθανόμενα όντα που ανήκουν σε αυτές τις φυλές θα δοθούν συγκεκριμένες επιλογές. Αν θέλουν να συνεργαστούν, θα πρέπει να δοθεί βοήθεια. Υπήρξαν πολλές προσπάθειες, θετικές προσπάθειες, για να τους δώσει χώρο για να το σκεφτώ και να συνειδητοποιήσει ότι η θετική πορεία είναι η διαδρομή που έχει περισσότερο νόημα. Αν δεν θέλουν να συνεργαστούν, θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία αναδιάρθρωσης, επειδή το σκοτάδι έχει μια συγκεκριμένη χρονοθυρίδα στην ιστορία του σύμπαντος και αυτή τη φορά έχει σχεδόν τελειώσει. Είναι πάνω από το παιχνίδι για αυτούς. Δεν έχει κανένα σκοπό στην εξέλιξη. Είναι απλά μια ανωμαλία που πρέπει να διορθωθεί.
 
Rob: Σας ευχαριστώ πολύ. Corey, Cobra έχει μια πολύ θετική άποψη για το μέλλον. Έχετε οποιαδήποτε πληροφορία. . . Ξέρω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό. . . πολλά από τα πράγματα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, και λυπάμαι για την παραβίαση της ομάδας που επικοινώνησε ξανά, αλλά μπορείτε να μου πείτε, έχετε αυτό το είδος της εμπιστοσύνης ότι τα όντα Μπλε Σφαίρα έδειξε να σας πω ότι αυτό πρόκειται να επουλωθεί μια για πάντα και ότι είναι μια γαλαξιακή κλίμακα του καθαρισμού και της θεραπείας που πρόκειται να λάβει χώρα μέσω του πλανήτη απελευθέρωση της Γης;
 
Corey: Ναι, αυτό είναι πάρα πολύ η όλη ανάγνωση γιατί είναι εδώ. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Αυτή είναι η αποστολή τους. Γι 'αυτό πρέπει να έχουμε πίστη και την πεποίθηση ότι πρόκειται να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
 
Rob: Λοιπόν, παιδιά, που ήταν μια μεγάλη συνέντευξη με τον Corey και Cobra, Μέρος 2. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό. Να σας ενημερώσουμε, λαοί, έχουν συμφωνήσει να κάνει μια άλλη συνέντευξη. Εμείς πάμε για να αφήσει κάποια στιγμή να περάσει εδώ και εμείς θα επανεξετάσουμε αυτό. Και οι δύο έχουν εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμά τους. Ήταν πολύ δύσκολο να τους πάρει μαζί, αλλά θα πάμε να το κάνουμε ξανά.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το 'κράτησα" χθες. καμιά σχέση με το απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, καλέ! Καλά που ρώτησες και δεν μπήκες σε τζάμπα κόπο! Σιγά! Πέρασα από κει, στάθηκε, μετέφρασα λίγο, πήρα μια γεύση, χωρίς ολοκληρωμένο συμπέρασμα, πάει πέρασε η στιγμή του! Αν ξανακάτσει... σίγουρα, θα καταλάβω! Φιλιά, τρεχάτα, κορίτσι! Καλή βδομάδα μας! Καλό διάβασμα και επιτυχίες με βάση τις Υγείες, βεβαίως, βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή