Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Τραγωδία- Άνεργος και με 13 χρονο παιδί ο 36 χρονος που πήδηξε στο κενό

Τραγωδία- Άνεργος και με 13 χρονο παιδί ο 36 χρονος που πήδηξε στο κενό

3 Ιουνίου 2016, 15:11
NOSOKOMEIO
Τα αίτια της βουτιάς θανάτου από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου που έκανε τα ξημερώματα 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος είχε πάει στα Εξωτερικά Ιατρεία μαζί με τους γονείς τους, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, διερευνά η αστυνομία.
Στο Νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 36 χρονος έχασε κάθε ελπίδα για ζωή, καθώς ήταν πατέρας ενός 13 χρονου παιδιού. Ο 36 χρονος ήταν άνεργος και χωρισμένος, ενώ όλα τα προβλήματα της ζωής του άρχισαν πριν τέσσερα χρόνια.
Ο 36χρονος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ανέβηκε τρέχοντας τη μεταλλική σκάλα του Αχιλλοπούλειου, χωρίς προηγουμένως να έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του, έφθασε στον 5ο όροφο και πήδηξε στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου.
Οι γονείς τον ακολούθησαν αμέσως τρέχοντας αλλά δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το σχέδιό του. Όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ξέσπασαν σε κραυγές μην πιστεύοντας τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έχασαν το παιδί τους μέσα από τα χέρια τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα και όταν το προσωπικό του Νοσοκομείο προσέτρεξε στο σημείο όπου έπεσε ο 36χρονος, εκείνος ήταν ήδη νεκρός.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια, η οποία διερευνά το συμβάν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου