Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο Λαζόπουλος θα πληρώσει την προπαγάνδα που κάνει

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο Λαζόπουλος θα πληρώσει την προπαγάνδα που κάνειΠάνος Μιχαλόπουλος: Ο Λαζόπουλος θα πληρώσει την προπαγάνδα που κάνει

Συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo παραχώρησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος αναφέρεται στις επιθεωρήσεις που ανέβαζαν σπουδαίοι ηθοποιοί τις περασμένες δεκαετίες και ήταν ικανές να ρίξουν κυβερνήσεις.
«Σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες. Ούτε και ηθοποιοί με τέτοια δύναμη ονόματος που θα έφερναν τα πάνω – κάτω. Θυμάμαι στο Δελφινάριο είχαμε ανεβάσει την επιθεώρηση “Σημιτιτανικός”. Αναφερόταν στον Σημίτη – για μένα ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από την Ελλάδα και θα πρέπει να του ανάβουμε κερί που μας έβαλε στο ευρώ, ασχέτως αν λοξοδρομήσαμε ως χώρα και το καράβι το πέταξαν οι επόμενοι στα βράχια. Τότε με την επιθεώρηση αυτή κουνήθηκε όλη η Ελλάδα. Περνούσε μηνύματα» λέει ο ηθοποιός.
Ωστόσο, όταν ερωτάται για τον Λάκη Λαζόπουλο είναι κατηγορηματικός:
«Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα.» 
***

1 σχόλιο:

 1. Λόγω προχείρου (δεν είχα δημοσιεύσει πολλές "κρατήσεις" μου), είχα γράψει το σχόλιο στην ανάρτηση και το έφερα τώρα στην θέση του.

  Σχόλιο: Έχω κάτι χρόνια να τον δω, γιατί ξενέρωσα και γιατί δεν βλέπω τηλεόραση, σχεδόν καθόλου.

  Ένα όνειρο ΚΑΚΟ, Σημαδιακό όμως, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, δε θα το ξεχάσω, ποτέ μου!

  Πρέπει να το είδα, Γενάρη 2012, μπορεί και νωρίτερα.

  Μπορεί και να το γράψω, όταν θα διαθέτω πιο πολύ χρόνο, όμως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή